Strijd: Uniek - Betrouwbaar - Stoer

Geniet van de wereld
Op het water!

Het schip

Over Klaasjan

Klaasjan is min of meer groot geworden met het zeilen. Zo stapte hij vanaf zijn achtste jaar in een 'Piraatje' om de zeilbeginselen van zijn broer te leren. Inmiddels heeft hij deze ervaring uitgebreid met de nodige vaardiploma's en sinds 1998 is Klaasjan schipper en eigenaar van de 'Strijd'.

Even voorstellen...

'Mijn naam is Klaasjan Ruijter. Sinds 1998 woon en werk ik op dit prachtige schip de Strijd. Je mag dus wel zeggen dat ik het schip door en door ken. Voordat ik me daadwerkelijk eigenaar kon noemen van mijn schip, heb ik veel practische ervaring opgedaan in de professionele zeilvaart. Ik ben bijvoorbeeld zetschipper en matroos geweest op andere schepen. En naast deze practische ervaring, ben ik ook gediplomeerd schipper.

Ik hou van het water, van de wind en van het buiten zijn. Mijn grote liefde is het zeilen! Deze liefde wil ik graag overbrengen op anderen. Vele schoolklassen, families en vriendengroepen heb ik aan boord gehad. Er zijn zelfs mooie huwelijksfeesten gevierd op de Strijd. Geen groep is hetzelfde en geen dag is hetzelfde. Daarom hou ik van mijn vak!

In de wintermaanden klus ik veel aan het schip. Begin 2012 hebben we alles benedendeks volledig gerenoveerd. Nieuwe hutten, nieuw sanitair en een nieuw dagverblijf. Alles spiksplinternieuw om weer vele jaren te kunnen genieten op het water.

Ik hoop u, samen met uw vrienden, collega's of sportclub, binnenkort te mogen verwelkomen aan boord. We maken er samen een prachtige tijd van!

Contact opnemen

Specialiteiten

Meer specialiteiten
Een nachtje voor anker

Een nachtje voor anker

Een bijzondere ervaring voor iedereen!
Droogvallen op het wad

Droogvallen op het wad

Een uniek avontuur!
Voor elk wat wils

Voor elk wat wils

Een ontspannen dag, weekend of week op het water.