Strijd: Uniek - Betrouwbaar - Stoer

Geniet van de wereld
Op het water!

Het schip

Over de Strijd

De Strijd is een oude rivierklipper uit 1889 die in 1980 is omgebouwd tot een ruim en comfortabel zeilend passagiersschip dat van alle gemakken is voorzien.

Naast een ruim en gezellig gastenverblijf met een open keuken, heeft deze tweemastklipper een halfoverdekte zitkuip bij de ingang naar het gastenverblijf. Dit is vrij uniek: u kunt hier heerlijk beschut zitten, lekker borrelen met uw zeilgenoten of gewoon genieten van de buitenlucht.

Op het grote achterdek is plaats voor iedereen die graag direct bij het zeilen en navigeren betrokken wil zijn. Klaasjan en zijn maat brengen u graag met veel enthousiasme de nodige zeiltechnieken bij tijdens uw zeilvakantie. Ook mag u vaak een stukje gaan sturen en het roer zelf in handen nemen.

Alle faciliteiten

Diverse vaargebieden

De thuishaven van de Strijd is de haven van Enkhuizen. Vanuit hier varen we over het IJsselmeer, het Markermeer, de Friese wateren en de Waddenzee.

De bestemmingskeuze hangt af van uw wensen, de duur van de zeilreis, het weer en de waterstand. Voorafgaand aan iedere zeiltocht wordt de route besproken met schipper Klaasjan.

Contact

Specialiteiten

Meer specialiteiten
Een nachtje voor anker

Een nachtje voor anker

Een bijzondere ervaring voor iedereen!
Droogvallen op het wad

Droogvallen op het wad

Een uniek avontuur!
Voor elk wat wils

Voor elk wat wils

Een ontspannen dag, weekend of week op het water.